WIERINGERWERF - In de kelder van de derde klasse zijn DWOW en SEW een remise overeen gekomen die eindigde in 3-3. Als één van beide ploegen hier al iets mee opschiet dan is het wel SEW, dat twee weken terug nog hekkensluiter was, maar na deze inhaalwedstrijd zelfs weer een plekje klom naar de twaalfde plaats. Dit gebeurt ten koste van Texel '94 waar DWOW nog steeds de rode lantaarn draagt.


De Wieringer formatie nam eerder deze week plotseling afscheid van trainer Edwin Wittink en diens opvolger Gregory van Sauers stond reeds voor de groep. Hij zag zijn ploeg goed starten op eigen veld met doelpunten van Rick Buisman en Byarn Quinten. Binnen tien minuten na rust had Max Draijer met twee treffers het duel weer in evenwicht te pakken. De gasten van trainer Jeroen Slaager leken vlak voor tijd zelfs de volle winst te pakken toen Jorre Schavemaker de 2-3 liet aantekenen. In de slotminuut wist Martijn van Oers toch nog een punt te redden voor DWOW: 3-3.

SEW hervat de competitie op 14 januari met een thuiswedstrijd tegen Kleine Sluis. DWOW komt een week later in actie op eigen veld tegen VVS '46.