HOOGWOUD - De thuiswedstrijd tegen Winkel werd gespeeld op het kunstgras van de vereniging omdat een strook op het normale veld onbespeelbaar was geworden door de vele regen die er de afgelopen week was gevallen

.Met de wind mee waren de eerste mogelijkheden voor Winkel maar twee opeenvolgende keren kopte men na een vrije trap naast. De eerste kans voor Grasshoppers kwam in de 12e minuut voor Erwin Mol na een corner van Jeroen Ursem maar zijn inzet was niet krachtig genoeg en kon door een verdediger van Winkel worden weggewerkt. Na een vrije trap voor Winkel welke werd overgeschoten was het weer Grasshoppers dat een kans kreeg. Maar in de 22e minuut kopte Luka Vogel na een corner van Jeroen Ursem hoog over. In de 30e minuut kopte een Winkel-verdediger bijna in eigen doel na een vrije trap van Mick Roodhof en verdiende het een corner die uiteindelijk niets opleverde. Vier minuten later verzuimde Thijs Kruijssen zijn ploeg op voorsprong te zetten nadat hij de bal van Erwin Mol had ontvangen en vrij voor de keeper gekomen schoot hij er tegen aan. Ook mikte even later Dave Neefjes naast na een corner van Jeroen Ursem.De ruststand bleef 0 – 0 omdat Winkel in de 43e minuut na een corner uiteindelijk over schoot.

De eerste kansen in de tweede helft waren voor Grasshoppers maar de keeper van Winkel redde op een poging van Dave Neefjes en was ook de baas na een kans voor Luka Vogel. Ook na een mooie bal van Steven de Boer wist hij met enige moeite zijn doel schoon te houden waardoor het 0 – 0 bleef. Even later had Grasshoppers geen geluk toen na een vrije trap uiteindelijk een poging van Steven de Boer de lat raakte.In de 67e werd een schotpoging van Dave Neefjes gekeerd door de keeper van Winkel en kopte Steven de Boer na een corner van Jeroen Ursem weer over. Zo af en toe kwam Winkel eruit maar echt gevaarlijk werd het niet voor Grasshoppers-keeper Jaap Zwaan. In de 85e minuut leek Grasshoppers de winst toch nog binnen te halen maar na een voorzet van Luka Vogel kopte invaller Thomas Groot tegen de paal en lukte het ook Malvin Robert niet te scoren en belandde zijn poging in het zijnet. Tegen het einde van de wedstrijd probeerde de keeper van Winkel het punt binnen te slepen middels rustig aan-gedoe wat hem op een gele kaart kwam te staan van de scheidsrechter. Echter vlak voor tijd leek dit voor niets te zijn maar een schot van Thomas Groot verdween voorlangs het doel van de Winkel-keeper zonder dat er een Grasshoppers-voorwaartse was die de bal alsnog kon binnen werken.
Zodoende bleef het 0 – 0 en stapte Winkel het meest tevreden van het veld.