ZUID-SCHARWOUDE - In 2016 gestopt met de biljartactiviteiten, maar per 1 april 2020 terug aan het front.


Het wegvallen van vrijwel alle inkomsten uit sportprijzen door de corona crisis en de afgelasting van alle sportwedstrijden, toernooien en andere evenementen maken dat de inkomsten van Snip Sportprijzen en onze webwinkel Sportprijzenkampioen.nl tot een minimum zijn gereduceerd.

Tevens kregen wij door het stoppen van fa. Roobeek (1 maart 2020) uit regio Alkmaar vele vragen, waar men nog terecht kon in de omgeving voor keureparaties en biljartmaterialen. De dichtst bijzijnde biljartspeciaalzaak is echter 20 km verder.

Deze twee actuele zaken hebben ons doen besluiten om Snip Biljarts weer nieuw leven in te blazen. De passie voor de biljartsport is er nog steeds en de combinatie met de sportprijzen is ook in de toekomst goed te maken.

Ik ben dan ook heel blij met onze bescheiden winkel, van waaruit we ALLES kunnen leveren, wat maar enigszins met de biljartsport te maken heeft. Keuen, krijtjes, lampen, biljarts (gebruikt en nieuw), maar ook keureparaties en biljartonderhoud.

Zolang de beperking i.v.m. corona gelden zijn onze openingstijden beperkt tot:

Donderdag van 10.00 uur tot 13.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur.

We verwelkomen u graag als klant en zullen alles in het werk stellen om u niet alleen nu, maar ook in de toekomst op een prettige manier van dienst te zijn.

Dirk Snip Biljarts