BLOKKER - De Blokkers heeft na een zeer moeizame competitiestart het voetbaljaar 2019 toch nog positief afgesloten. Door een dikverdiende 4-1 overwinning op Hugo Boys verliet men zelfs de laatste plaats in 3A. Alle doelpunten vielen in de tweede helft.

En dat laatste was op zich al een wonder omdat de thuisploeg van trainer Jamal Yahiaoui in de eerste helft al een handvol kansen kreeg. Zo werd Hugo Boys-keeper Nick Beers al eens gered door de lat.

Na de pauze stelde De Blokkers wel orde op zaken met name door een glansrol van Samet Cetin die een loepzuiver hattrick wist te produceren. Floris Coffeng wist voor de vierde treffer te zorgen waarna de gasten via Bo Groen de eer wisten te redden.

De Blokkers hervat de competitie op 26 januari met een uitwedstrijd bij Hauwert '65.