BLOKKER – In eigen huis pakte de vrouwenploeg van De Blokkers de eerste punten van het nieuwe seizoen. De ploeg van trainer/coach Luc Ebbeling versloeg DVC’26 met 5-2.

Op eigen veld begon De Blokkers voortvarend aan de thuiswedstrijd tegen DVC’26 uit Didam. ‘Binnen twintig minuten hadden we een terechte 3-0 voorsprong door zeer agressief te starten en DVC'26 tot fouten te dwingen’, zei Luc Ebbeling na afloop.

In de eerste 25 minuten van de tweede helft waren de bezoekers iets meer de betere ploeg, maar het was De Blokkers die de boel beperkt wist te houden tot één tegendoelpunt. Na de 4-1 was er voor de thuisploeg niets meer aan de hand.

Namens De Blokkers waren Denise Wouda (3x), Larissa Smit en Lotte Tros trefzeker. Ebbeling: ‘We hadden dit even nodig, een zeer verdiende overwinning van een prima spelend De Blokkers. Dit is de ploeg waar ik zo vaak van genoten heb. Ik ben super trots op mijn ploeg.’