VOLENDAM - FC Volendam heeft mondeling overeenstemming bereikt over verlenging van het contract van vleugelspeler Nick Doodeman. De bestaande overeenkomst van de Westfries liep tot en met het einde van het huidige seizoen. De nieuwe verlengde verbintenis van de talentvolle buitenspeler kent een looptijd tot en met 30 juni 2020.

Doodeman (Venhuizen, 22 oktober 1996) kwam dit seizoen tijdens alle 14 competitiewedstrijden in actie voor FC Volendam. Hij scoorde tot op heden viermaal en was daarnaast alweer goed voor drie assists. Het afgelopen seizoen (2017-'18) was Nick de absolute assistkoning van FC Volendam door 15 keer de beslissende pass te geven. Momenteel dingt hij mee naar het 'Doelpunt van de Maand: Oktober.'

Doodeman: ,,Ik ben hartstikke blij met mijn nieuwe contract. FC Volendam en ik hebben vanaf het begin al veel vertrouwen in elkaar. Voorlopig zitten we in een goede fase en hieraan hopen we aanstaande vrijdag tegen Jong FC Utrecht een vervolg te geven. Ik wil dolgraag de play-offs halen en hierin natuurlijk zo ver mogelijk komen. Mijn grote doel is uiteraard om uiteindelijk met FC Volendam in de Eredivisie te belanden."