HOORN – Charles van Altena is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van Hollandia. De contractverlenging is geen verrassing, gezien de positieve resultaten die worden behaald door de Hoornse hoofdklasser.

Charles van Altena liet na Hollandia – RKAVV weten dat hij en Hollandia ook volgend seizoen aan elkaar zijn verbonden. ,,We hebben een hele leuke groep, en hele leuke staf. Complementair, dat is erg belangrijk” vertelt de coach.

De oefenmeester spreekt vol tevredenheid over de samenwerking met de selectie. ,,We kunnen het ontzettend goed met elkaar vinden. Ze zijn gedreven en gemotiveerd. Er zit veel rek in deze jonge, groep. Dus dat smaakt naar meer”.

,,Charles van Altena krijgt van het bestuur alle gelegenheid en steun om een herkenbaar, jeugdig, en sterk Hollandia 1 op te bouwen” laat het bestuur in een reactie weten.

Naast Charles van Altena blijven ook assistent-trainer Dennis van der Leek en verzorger Hans Schuurman het komende seizoen actief bij Hollandia. Daarentegen stopt Paul Schröder na dit seizoen als teammanager, en zwaait keeperstrainer Marco Korff af om bij V.V. Noordwijk aan de slag te gaan.