ENKHUIZEN - Zondag 9 december a.s. organiseren de tweelingzussen Marjolein en Mirthe de innovatieve training ‘MINDFUL BOXING’ in Enkhuizer sportschool “The Gym” De tweeling is ervan overtuigd dat dit de manier is om de vaak wat stugge Westfries te laten ervaren dat mindfulness niet ‘zweverig benne’

Met meer dan 10 jaar ervaring met de sport boksen, trokken de zussen 1,5 jaar geleden de stoute boks (hand)schoenen aan en startte zij hun bedrijf “LOS Empowerment” met als missie mensen niet alleen fysiek maar vooral mentaal versterken door een combinatie van boksen en mindfulness.

Van de Zuidas naar Enkhuizen
De trainingen zijn een succes, van grote multinationals op de Zuidas in Amsterdam, tot verenigingen en stichtingen, door het hele land maken de zussen bij deelnemers wat LOS. En nu is Enkhuizen aan de beurt.

Mindfulness voor de Westfries
“Wij zijn zelf geboren in Hoorn en opgegroeid in Grootebroek, ontspannen gaat in West-Friesland toch wel vaak gepaard met een biertje of door te doen alsof de stress of spanning er gewoon niet is” aldus de tweeling. De zussen willen door middel van hun workshop ‘Mindful Boxing’ hun mede Westfriezen laten ervaren dat mindfulness helemaal niet “zweverig benne” maar juist bijdraagt aan een sterk(er) stel hersens die weerbaar is tegen (chronisch) stress en overmatig spanning.

De workshop Mindful Boxing vindt plaats op zondag 9 december van 10:00 – 11:30 opgeven kan via de Facebook Pagina van The Gym Enkhuizen, of door een mail te sturen naar: thegymenkhuizen@hotmail.com Kosten bedragen € 20 euro.