NIBBIXWOUD - Wellicht de meest besproken wedstrijd van afgelopen weekend speelde zich af in Nibbixwoud waar het publiek tijdens SEW-KGB maar liefst kon genieten van twaalf doelpunten.

Behalve het feit dat het een schiettent was bleek ook het scoreverloop bijzonder grillig. Het SEW van trainer Volkert Jan Putting stond bij rust immers al met 4-1 voor en leek op weg naar een ruime zege. Hoe anders was het in de tweede helft toen de gasten uit Bovenkarspel wonder boven wonder wisten terug te komen tot 5-5. Uiteindelijk wist de thuisploeg in de slotfase de zege toch naar zich toe te trekken door nog tweemaal het net te vinden. Eindstand 7-5.

Mitch Rekveld van SEW kroonde zich tot man van de wedstrijd door maar liefst ver doelpunten voor zijn rekening te nemen. Ali Hassan (2) en Reuser maakten de zeven treffers vol. Voor KGB waren Zwaan (2), Blom, Helfensteyn en Appelman trefzeker.