NIBBIXWOUD - Kom zondag 22 september tussen 10:00 en 13:00 uur naar Sporthal de Sluis in Hoogkarspel! U kunt hier terecht voor de 2e editie van de gratis Superstartmarkt en de Open Dag van Fitness voor Senioren. Deze evenementen zijn door Team Sportservice West-Friesland georganiseerd, in het kader van de Nationale Sportweek (do 19 sep. 2019 – zo 29 sep. 2019).

Superstartmarkt
De Superstartmarkt is voor ouders én kinderen in de leeftijd van 0 t/m 6 jaar. Tijdens de markt staan verschillende professionals voor u klaar om informatie te geven over het belang van bewegen, gezond eten en opvoeding. Ook presenteren lokale organisaties op een speelse wijze hun aanbod. Neem dus vooral uw baby, peuter of kleuter mee, want hij of zij hoeft zich niet te vervelen. Voor de eerste 10 kinderen die binnenkomen ligt een goedgevulde goodiebag klaar en voor een lekker tussendoortje of een kopje koffie kunt u terecht in het Sportcafé.

Open Dag Fitness voor Senioren
Tijdens de Open Dag van Fitness voor Senioren kunt u kennis maken met het wekelijkse fitnessuurtje onder professionele begeleiding. Wilt u blijven sporten, voelt u zich niet meer thuis bij het reguliere sportcentrum, maar heeft u geen medische begeleiding nodig? Dan is Fitness voor Senioren iets voor u! Kom naar de Open Dag, word lid van Fitness voor Senioren en sport de maand oktober gratis!

Aanmelden of meer info
Aanmelden (niet verplicht, wel prettig) voor de Superstartmarkt kan via www.teamsportservice.nl, klik op Evenementen & Activiteiten en vervolgens op SUPERSTART SED-gemeenten. Aanmelden voor de Open Dag is niet nodig, kom gewoon gezellig langs. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Team Sportservice West-Friesland, door te mailen naar westfriesland@teamsportservice.nl of te bellen naar 0229 – 28 77 00.