HAREN – Hollandia heeft afgelopen zondagmiddag goede zaken gedaan. Op bezoek bij Be Quick 1887 boekte de Hoornse ploeg een 1-3 overwinning.

‘Wij kwamen door middel van goed spel na acht minuten spelen op voorsprong’, zei Nick van Santen. Het was Thomas de Jong die uit een dood spelmoment doel trof. ‘We hadden goed de druk op hun. We gaven daarna even te makkelijk een goal weg. Toen werd het wat rommelig van beide kanten.’

Na rust was het spelbeeld hetzelfde. Hollandia creëerde nog steeds genoeg mogelijkheden, maar maakten de kansen niet af. Bart groot viel na zestig minuten in. ‘Die maakte met een werkelijk waar fantastische vrije trap de 1-2, hij viel sowieso echt buitengewoon goed in’, complimenteerde de doelman zijn teamgenoot.

De 1-2 bleek de ommekeer. In het vervolg kwam Boyd Bartele er nog in die door goeie pressie de bal onderschepte en op doel wilde schieten, maar de bal kwam bij Jay Simons die de bal perfect afmaakte.