APELDOORN - Hovocubo heeft vrijdagavond een simpele zege weten te behalen op bezoek bij AGOVV in Apeldoorn. Een glansrol was er voor Abdessamad Attahiri die maar liefst vijf van de zes doelpunten voor zijn rekening wist te nemen :1-6.

De Hoornse formatie van coach Sander van Dijk kwam al na drie minuten op voorsprong door Lahcen Bouyouzan. Halverwege de eerste helft sloeg Attahiri vervolgens in korte tijd tweemaal toe door eerst vanuit een moeilijke hoek raak te mikken en vervolgens na een knappe aanval. De 0-3 bleek tevens de ruststand.

Pas na tien minuten in de tweede helft werd de score verder opgevoerd. Opnieuw Attahiri was het eindpunt van een vlotte aanval en vervolgens wist hij binnen twee minuten nog tweemaal te profiteren van Apeldoorns balverlies waarmee hij zijn totaal van de avond op vijf bracht. In de slotfase wist Martina nog de eer te redden voor de thuisploeg.

Hovocubo treft komende vrijdag 30 september in De Opgang te Zwaag ASV Lebo als tegenstander.