HENSBROEK/GRAFTDIJK - In de vierde klasse B heeft Apollo '68 op de valreep een punt overgehouden aan het thuisduel met Alcmaria Victrix. Victoria O pakte de volle winst op bezoek bij Graftdijk.

Bij Apollo '68-Alcmaria Victrix baalden de gasten na afloop van het gelijke spel. De Alkmaarders waren in de eerste helft namelijk oppermachtig en namen door een treffer van Bouwman en een eigen doelpunt een terechte 0-2 voorsprong, en die score had zomaar nog hoger kunnen uitvallen. De tweede helft kwamen de geel-roden terug door een doelpunt van Weel en uiteindelijk wist Hilco de Boer in de slotminuut nog een punt te redden voor Apollo '68.

Victoria O gaf Graftdijk vooral een lesje in effectiviteit want waar de thuisploeg de kansen onbenut liet daar sloeg de ploeg van trainer Kees Koeman op de juiste momenten toe. Tino Rood scoorde in de eerste helft binnen een paar minuten tweemaal waarna Gijs Luiken het duel in de tweede helft besliste: 0-3.