WIERINGERWERF - Always Forward is zeker van de eerste periodetitel in de 3e klasse A. De ploeg van trainer Egidio Oude Groen won zelf de topper bij DWOW en hoorde na afloop dat concurrent VVS '46 onderuit was gegaan bij SC Dynamo.

Voorafgaand aan de achtste speelronde hadden zowel DWOW als VVS '46 een punt voorsprong op de Hoornse formatie. In Wieringerwerf deed Always Forward in ieder geval wat het moest doen en speelde een puike wedstrijd. Mede dankzij de sterke Hoornse defensie kwam de Hoornse ploeg nooit echt in de problemen tegen DWOW. Zelf scoorde het na een ruim half uur een fraaie treffer via Daimy MacDonald na een ingestudeerde corner.

Ook na de rust behield Always Forward de grip en controle en ondertussen kwamen vanuit Ursem de berichten door dat VVS '46 op achterstand stond (SC Dynamo won uiteindelijk met 5-3). Toen Jurgen Adamus in blessuretijd ook nog eens voor de 0-2 wist te zorgen was de feestvreugde in het Hoornse kamp dan ook groot.