WERVERSHOOF Op bezoek bij Strandvogels heeft het Hoornse Always Forward goede zaken gedaan. Om de top drie in zicht te houden zijn de punten zeer welkom en in Wervershoof werd die ook gepakt, 0-4.

Always Forward begon sterk en geconcentreerd aan het uitduel tegen Strandvogels. ,,In de beginfase creëerden we via goed combinatiespel al de eerste mogelijkheden op een voorsprong maar in de eindfase was het nog niet echt scherp” zei Yotti Papamelodias na afloop.

De score werd via Mukhtar Suleiman geopend. Nadat hij werd vrij gespeeld wist Suleiman de keeper te omspelen en zo de 0-1 te maken. ,,Strandvogels had geen antwoord op ons goede spel. Maar een groot compliment voor de groep voor de inzet en strijd die het liet zien. De tweede en derde treffer kwamen niet alleen door het goede spel maar ook door de inzet en beleving, de wil om te winnen” vervolgde de coach.

Na rust probeerde Strandvogels iets te forceren maar de Hoornse ploeg bleef vanuit de organisatie hard werken voor elkaar. Van daaruit werden er de nodige kansen gecreëerd, al was dit zonder succes. Uiteindelijk was het de ingevallen Tommy de Weerd die na al eerdere pogingen de eindstand aantekende. Papamelodias: ,,Het was een mooie en terechte overwinning waar we weer mee verder kunnen, even er van genieten en op naar volgende week. Verder kijken we nog niet”.