HOORN - Komende zondag hoopt Always Forward de competitie te hervatten met een overwinning. In eigen huis speelt de ploeg tegen de nummer vijf van de vierde klasse B, Woudia.

Voor Always Forward stond afgelopen weekend de derby tegen HSV Sport 1889 op het programma, maar net zoals vele duels ging er ook door deze derby een streep. Daardoor wacht komende zondag het eerste competitieduel in de tweede seizoenshelft. In eigen huis ontvangt de Hoornse ploeg Woudia. De Hoornse ploeg van coach Rob van der Werff bezet de achtste positie. De verschillen met de onderste ploegen zijn te groot, maar de achterstand op de top ook waardoor een keurige middenmotor de juiste omschrijving is voor Always Forward.

Woudia
Komende zondag speelt Always Forward dus in eigen huis tegen Woudia. Tijd om nader kennis te maken met de ploeg uit Westwoud. Na de degradatie vanuit de derde klasse speelt de ploeg voor het tweede seizoen op rij in de vierde klasse. De ploeg staat sinds dit seizoen onder leiding van Ricardo Appelman die Piet Wiersma opvolgde als hoofdtrainer. Appelman was vorig seizoen werkzaam bij Always Forward als jeugdtrainer, en keert komende zondag terug op vertrouwde bodem, maar dan als coach van de tegenstander. Ook volgend seizoen zal Appelman de leiding hebben over de hoofdmacht van de West Friese ploeg.

Eerder dit seizoen wist Woudia met 2-0 te winnen van Always Forward. Barry Rageh wist met twee doelpunten de winst veilig te stellen.

Barry Rageh is een speler met veel ervaring op de West Friese velden. Hij begon zijn carrière bij de senioren van Hollandia. In het zaterdag voetbal scoorde hij in drie seizoenen bijna zestig competitie doelpunten. De daarop volgende twee seizoenen bij Spirit’30 waren voor Rageh met zo’n 35 doelpunten ook succesvol. Twee seizoenen geleden wist hij bij Always Forward 24 keer te scoren. Sinds vorig seizoen verdedigt Rageh de clubkleuren van Woudia waarbij hij dit seizoen zes treffers maakte. Ook komende zondag zal hij volop strijden om zijn oude club wederom van de punten af te houden.