HOORN - Always Forward blijft geloven in de titel ondanks dat men de koppositie in de laatste drie wedstrijden verspeelde. In de thuiswedstrijd tegen Spartanen deed de ploeg van trainer Egidio Oude Groen in ieder geval weer wat het moest doen: 4-2.

De thuisploeg kwam tegen Spartanen wel tweemaal op achterstand. Joost Langedijk opende al vroeg in de wedstrijd de score, maar dankzij Joost Ruttenberg was het bij rust weer in evenwicht.

Ook in de tweede helft kreeg Always Forward een snelle tegentreffer te verwerken via Guleed Afhakame, maar nu was het aanvoerder Cem Zaal die koppend voor de gelijkmaker zorgde. In de laatste tien minuten besliste invaller sam Steenman het duel met twee treffers.

Always Forward heeft de hoop gevestigd op SC Dynamo dat op 2e pinksterdag op bezoek gaat bij koploper Flevo. De Hoornse formatie moet daarbij zelf natuurlijk winnen bij Hauwert '65.