HOORN – Het is een repeterend verhaal. Voor rust is het spel matig en na rust herpakt ADOS zich. Ook afgelopen zaterdag was dit het geval, met als gevolg een 15-21 nederlaag.

In het eerste bedrijf haalde Atlantis een heel hoog percentage aan schoten waar doelpunten uit kwamen. ADOS kon hier te weinig tegenover stellen. ‘Het was voor rust van onze kant heel slecht. We waren niet scherp en lieten niet zien te willen winnen.’ aldus Pieter Schaap.

Hoe anders was de tweede helft, die werd ingegaan met een 4-12 achterstand. ‘Als je voor rust net zo speelt als na rust dan hadden we met ruime cijfers gewonnen. Het is gewoon zonde en inherent aan het constante niveau wat we zouden moeten halen’, vervolgde de coach. ‘We gaven voor rust niet thuis en in de tweede helft waren we vele malen beter dan de tegenstander.’ Het zorgde voor een teleurgesteld gevoel.

Scores ADOS: Chris Al (5), Mike Peeters (2), Rick Slot (2), Joey Dupey (2), Mirjam Nootebos, Andrea Schneiders, Chantal Hulstede en Sean Rood.