WOUDENBERG – Korfbalploeg ADOS is er afgelopen zaterdagmiddag in geslaagd om een overwinning te boeken. Op bezoek bij Woudenberg deed het dat op overtuigende wijze, 15-22.

Bij Woudenberg begon ADOS niet sterk, maar speelde uiteindelijk een sterke wedstrijd. ‘Na vijf minuten scoorden we voor de eerste keer. Toen zag je het geloof weer terugkomen en werd het 3-1. Daarna speelden we een goed tweede deel van de eerste helft. Na rust speelden wij beste korfbal wat ik vorig jaar en dit jaar gezien heb’, zei een tevreden Pieter Schaap na afloop. ‘Er was echt vrij weinig op aan te merken.’

Scores ADOS: Chris Al (5), Chantal Hulstede (5), Joey Dupey (3), Mirjam Nootebos (3), Didier van den Aakster (3), Andrea Schaafsma (2) en Laura Spil.