KAMPEN Op bezoek bij koploper DOS Kampen heeft het Hoornse ADOS een nieuwe nederlaag geleden. Waar het voor rust een spannend duel was, liep de thuisploeg in de tweede helft uit, 28-18. ,,DOS heeft terecht gewonnen, alleen is de eindstand erg geflatteerd”.

Coach Pieter Schaap zag zijn ploeg dezelfde fout maken als in de vorige wedstrijden. ,,We hebben wederom een lange periode gehad waarin we niet scoorden. Na rust vielen er aan onze kant slechts zes doelpunten en dat is veel te weinig. Er zijn genoeg kansen geweest” zei de coach na afloop.

Waar de coach na rust ontevreden was, zag hij voor rust een sterk ADOS. ,,De ruststand was 12-12. We stonden bijna de hele eerste helft op voorsprong”. De gelijke stand in de rust was erg knap van de Hoornse korfbalploeg. Schaap: ,,Ik ben ontzettend tevreden over de eerste helft en het einde van de tweede helft. Maar daar koop je niets voor”.