Lichte regen5.0 ℃

Schoonheidssalon Rolinka in Heerhugowaard

Bezoekadres:

Schoonheidssalon Rolinka

Stationsweg 50
1702AG Heerhugowaard
072 -88 88 888
rolinka@quicknet.nl
https://www.schoonheidssalonrolinka.nl

Schoonheidssalon Rolinka

Schoonheidssalon Rolinka is een professionele schoonheidsspecialiste in Heerhugowaard. De salon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit voor een betaalbare prijs en een vakkundig en onderbouwd advies. In mijn salon wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatieve producten van IMAGE Skincare. Ik specialiseer mij in cryolipolyse (vet bevriezen), permanente make-up, IPL (laser ontharing).

Gelegen in het centrum van Heerhugowaard is de schoonheidssalon zeer gemakkelijk te bereiken. Naast klanten uit Heerhugowaard, ontvang ik klanten uit de heel Noord-Holland.

Ik ben schoonheidsspecialiste Rolinka, wat trouwens mijn eigen naam is. In 1992 ben ik begonnen met de salon en nu, ruim 25 jaar verder, werk ik nog steeds met heel veel plezier. In de loop der jaren heb ik veel bijscholingen gedaan waardoor ik veelzijdig en van vele markten thuis ben. Je kunt bij mij terecht voor onder andere permanente make-up, fillers, IPL ontharen, cryolipolyse, wimperextensions en natuurlijk de standaard behandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, verven, harsen en massage.

Je bent bij mij dus letterlijk en figuurlijk in goede handen en je zult je snel thuis voelen. Ik hoop je snel eens te mogen ontmoeten. Of het nu is voor het epileren van je wenkbrauwen, het kopen van een cadeaubon of een cryolipolyse kuur: je bent van harte welkom.

Foto's van Schoonheidssalon Rolinka

Schoonheidssalon Rolinka image 1
Schoonheidssalon Rolinka image 2
Schoonheidssalon Rolinka image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Schoonheidssalon Rolinka. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map