MIDWOUD - Poolaid v.o.f. verzorgt vanaf dit jaar – in samenwerking met Stichting Zwembaden West-Friesland – voor ‘Het Zwembad’ en de andere openluchtbaden in gemeente Medemblik de zweminstructie en -coördinatie.

Wij zijn blij te kunnen melden dat alle zwemlessen door kunnen gaan! Ervaren instructeur Jordy Reemnet zal de lessen in Midwoud gaan geven. Voor de reguliere diploma’s worden de instructies gegeven volgens de richtlijnen van de ENVOZ. De plankspring brevetten vallen hier niet onder, maar omdat deze brevetten uniek zijn voor Midwoud gaat Jordy deze ook verzorgen volgens de gestelde eisen.

De eerste zwemles was woensdag 15 mei jl en de lessen zullen vervolgens iedere maandag en woensdag plaatsvinden. In de eerste weken zal Jordy differentiëren tijdens de lessen. Wellicht zal de indeling, aan de hand hiervan en in overleg, dus nog wijzigen.

De lestijden zijn vooralsnog als volgt (zowel op maandag als woensdag):
17:00 uur A beginners
17:30 uur A gevorderd en B
18:00 uur C en Zwaardvis en Dolfijn (zwemvaardigheid / zwemmend redden)
18:30 uur Snorkelen en Plankspringen
De kassa/kiosk zal tijdens de lessen helaas niet geopend zijn, onze vrijwilligers zijn alleen tijdens reguliere openingstijden aanwezig.Inschrijving Kampeernacht is geopend!
De Pubernacht was vrijdag 17 mei een groot succes; de foto’s en aanverwante verhalen staan al op de Facebookpagina; hier een impressie: 27 gezellige pubers, theelepeltje duiken, pizza delivery, zwemmen in het donker, vossenjacht in het Egboet, hamburgers van de BBQ om klokslag twaalf en zitten blijven tot je omvalt. De Pubernacht 2019 was geweldig! Bedankt dat jullie er waren, toppers! En natuurlijk ook grote dank aan alle vrijwilligers die dit weer mogelijk hebben gemaakt, zonder jullie geen feest!! De Kampeernacht is overigens op vrijdag 5 juli

Opgeven aan de kassa – Vol is vol

Bootcampen in 2019
Badmeester Dave zal in juni starten met het geven van de superleuke en bij tijd en wijle ‘zware’ (je bepaalt natuurlijk zelf hoe diep je gaat) bootcamplessen op dinsdag-avond om 19.45 uur. Opgeven mag en kan al, maar is niet verplicht. Eventueel is er een meerbadenkaart beschikbaar…

Rabo Clubkascampagne
Afgelopen week is het stembureau gesloten, alle stemmers bij voorbaat hartelijk dank! Dinsdag 18 juni a.s. wordt de uitslag door de bank bekend gemaakt….