MIDWOUD - Poolaid v.o.f. verzorgt vanaf dit jaar - in samenwerking met Stichting Zwembaden West-Friesland - voor ‘Het Zwembad’ en de andere openluchtbaden in gemeente Medemblik de zweminstructie en -coördinatie.

Wij zijn blij te kunnen melden dat alle zwemlessen door kunnen gaan! Ervaren instructeur Jordy Reemnet zal de lessen in Midwoud gaan geven. Voor de reguliere diploma’s worden de instructies gegeven volgens de richtlijnen van de ENVOZ. De plankspring brevetten vallen hier niet onder, maar omdat deze brevetten uniek zijn voor Midwoud gaat Jordy deze ook verzorgen volgens de gestelde eisen.

De eerste zwemles zal op woensdag 15 mei a.s. zijn en de lessen zullen vervolgens iedere maandag en woensdag plaatsvinden. In de eerste weken zal Jordy differentiëren tijdens de lessen. Wellicht zal de indeling, aan de hand hiervan en in overleg, dus nog wijzigen.

De lestijden zijn vooralsnog als volgt (zowel op maandag als woensdag):
- 17:00 uur A beginners
- 17:30 uur A gevorderd en B
- 18:00 uur C en Zwaardvis en Dolfijn (zwemvaardigheid / zwemmend redden)
- 18:30 uur Snorkelen en Plankspringen

Bij aanvang van de eerste zwemles, woensdag 15 mei a.s., zal Jordy kennismaken met uw kind(eren) en u en daarbij de regels doornemen. Graag vragen wij u of u hierbij aanwezig kunt zijn.

Uiteraard kunt u tijdens de lessen op het terrein van het bad blijven. Ook zal er op de eerste paar lesdagen een bestuurslid aanwezig zijn voor de afhandeling van vragen en/of eventuele financiële zaken. De kassa/kiosk zal tijdens de lessen helaas niet geopend zijn, onze vrijwilligers zijn alleen tijdens reguliere openingstijden aanwezig.

Voor meer informatie over de inhoud van de lessen kunt u mailen naar zwemlessen@poolaid.nl t.a.v. Viktoria Frensch-Hoogland, coördinator zwemlessen Stichting Zwembaden West-Friesland

Inschrijving Pubernacht en Kampeernacht is geopend!
De Pubernacht is dit jaar op vrijdag 17 mei, de Kampeernacht op vrijdag 5 juliOpgeven aan de kassa – Vol is vol.

Bootcampen in 2019
Badmeester Dave zal in juni starten met het geven van de superleuke en bij tijd en wijle ‘zware’ (je bepaalt natuurlijk zelf hoe diep je gaat) bootcamplessen op dinsdag-avond om 19.45 uur. Opgeven mag en kan al, maar is niet verplicht. Eventueel is er een meerbadenkaart beschikbaar…

Vergeet niet uw stem uit te brengen voor de Rabo Clubkasampagne