BLOKKER - Nog 2x voorafgaand aan de gezelligste BIOMARKT van de regio op de mooiste plek aan de rand van Hoorns stad en land - daarna kan ik gelukkig ook iedere laatste zondag van de maand mensen helpen die willen ervaren dat je ontspanning en inspannig met elkaar in evenwicht kunt brengen. Hiervoor gebruik ik oude methodes die eeuwig effect zullen hebben, omdat mensen doen waar ze goed in zijn: bewegen en hun adem voor zich laten werken.


Doe je dat temidden van een groene omgeving, dan helpt je dat sneller je stadse schema’s los te laten. De yoga is in een zaal met uizicht op Natuurpark Blokweer, de Molshoop.

Het kan dit jaar nog op zondagochtend 27 oktober, 24 november en 29 december. Daarna p 26 januari, 1 maart. Data na maart volgen in december.

De lessen
De yoga in de Molshoop, het bezoekerscentrum van MAK Blokweer, is geschikt voor beginners, voor wie de yogabeoefening onder begeleiding weer wil oppakken maar ook voor wie inspiratie zoekt voor de thuisbeoefening.

Heb je onregelmatig werk, jonge kinderen, een studie? Dan is een wekelijkse les soms niet haalbaar en kan je al veel regelmaat ervaren door een maandelijkse les. Yoga werkt altijd voor je, precies zoals jij op dat moment nodig hebt. Een regelmaat helpt je een basis te ontwikkelen waarop je kunt terugvallen telkens als je weer yoga doet, en in je leven naast de mat.
In de Molshoop zijn dekens en kussens aanwezig, graag zelf je matje meenemen. Mocht dit niet lukken, laat het mij dan weten bij je aanmelding.
Deelname is €13 bij aanmelding tot 4 dagen van tevoren (daarna €16,- per persoon) en incl. gebruik materialen en kopje thee na afloop). Er is ruimte voor 12 deelnemers.

Aanmelden
Yoga in de Molshoop van het MAK is op de volgende zondagochtenden van 09.00 - 10.15 uur.

Je schrijft je in voor een yogales voor volwassenen in de Molshoop via www.bamboeyoga.nl of met een e-mail: bamboeyoga@gmail.com. Vermeld alsjeblieft je volledige naam, je telefoonnummer - ook voor het Tikkie - en medische informatie als die kwijt wilt. Als je wilt kun je ook je yogaervaringsniveau doorgeven. Er is gratis parkeergelegenheid bij het MAK. Meer op www.bamboeyoga.nl.