AARTSWOUD - Op zondag 20 augustus is er rond het Rundveemuseum een verrassende zomermarkt te bezoeken. Koopjes tussen de koeien, weer eens wat anders! Van 11.00 tot 16.30 uur bent u van harte welkom tijdens het ‘Seumeren’ in Aartswoud.


Op deze dag is bij het museum speciaal een theetuin met lekkere hapjes en kleine gerechten ingericht. Ook zijn er veel agrarische producten uit de omgeving te zien, proeven en te kopen. Behalve dat is er veel meer waar je blij van wordt. Mooie oude en nieuwe spullen voor huis en tuin worden op verschillende kramen aan de man gebracht. En de houtproducten van de cliënten van de oon/zorgboerderij van Plu zorg krijgen uiteraard een prominente plek op de markt.

Kinderen kunnen o.a. een cup cake-workshop volgen en gaan met het product naar huis. Dit allemaal in het decor van het Rundveemuseum met als specialiteit de bijzondere koeien met soms een kalfje. Een tour langs de koeien onder leiding van een deskundige is standaard en heel geliefd bij de bezoekers. Het wordt vast genieten tijdens “Seumeren in Aartswoud”.

Het Rundveemuseum Aat Grootes is te vinden aan de Schoolstraat 43 in Aartswoud. De entree bedraagt 4 euro, voor kinderen vanaf 4 tot 12 jaar is dat 2 euro.

Voor meer informatie en reserveren zie: www.rundveemuseum.nl