ENKHUIZEN - Op maandag 18 oktober van 10.30 – 12:00 uur wordt bij Hertenkamp Enkhuizen een workshop placemat met herfstblad maken georganiseerd. De herfst is een spannende tijd; het wordt eerder donker, de wind waait vaker en harder, bladeren verkleuren en vallen van de bomen. De grond is bedekt met een tapijt van herfstbladeren met verschillende kleuren, vormen en maten. We gaan eerst met z’n allen bladeren verzamelen. De bladeren leggen we onder de microscoop voor een onderzoek. Misschien vinden we nog wat diertjes op het blad? Daarna gaan we met de bladeren een mooie placemat maken. Je kunt kiezen of je een bladafdruk op je placemat wilt of een eigen compositie van herfstbladeren.

Deze workshop is leuk voor kinderen van 6-9 jaar. We beginnen om 10.30 en het duurt tot ongeveer 12.00 uur. Deelname kost € 7.50 per kind. Kinderen onder 9 jaar komen met de eigen begeleiding.

Opgave: reservering@hertenkampenkhuizen.nl of telefonisch: tel 0228-320310 . Het adres is: Wilhelminaplantsoen 2 te Enkhuizen.