MEDEMBLIK – Van oudsher is het museum tijdens Koningsdag gesloten, maar dit jaar waarin alles anders is, gaat de winkel van het Bakkerijmuseum speciaal open. U kunt op deze dag waarop alles oranje hoort te kleuren, genieten van de lekkernijen van het Bakkerijmuseum! En niet alleen op maandag, maar dat kan het hele weekend al, want ook op zaterdag is de winkel open!

Van Paleisbanket tot Oranje tompouce

Zoals u van ons gewend bent, hebben we oranje gevulde eierkoeken, heerlijk Paleisbanket, vorstelijke bonbons en natuurlijk de bekende gevulde koek. Speciaal op maandag zullen we een Oranje Tompoucendag houden.

Winkel geopend
De winkel zal geopend zijn op zaterdag 25 en maandag 27 april zijn van 10.00 – 15.00 uur. Gezien de huidige regels, zullen we een gepast deurbeleid voeren en zullen de producten reeds verpakt zijn. Liever bestellen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt telefonisch contact opnemen of een mail sturen, want de deur is helaas op de andere dagen gesloten.

Museum blijft gesloten
Volgens de richtlijnen van het kabinet en het RIVM blijft uiteraard het museum gesloten tot tenminste 28 april. Dit onderscheid willen we hierbij graag duidelijk maken zodat er geen misverstanden zullen ontstaan. U zult begrijpen dat ook wij als museum geen grote groepen binnen kunnen laten, maar met een gepast deurbeleid mag de winkel geopend worden. Natuurlijk hopen wij u op een later tijdstip weer in ‘het lekkerste museum van Nederland’ te mogen begroeten.

Voor verdere informatie: Aangezien we nu niet dagelijks aanwezig zijn, kunt u uw vraag stellen via info@deoudebakkerij.nl of 0227 – 54 50 14 (graag bericht inspreken).