Velen in Westwoud kennen mij als schoonheidsspecialiste. In de afgelopen jaren ben ik mezelf blijven ontwikkelen. Dat heeft er nu toe geleid dat ik me sinds september 2016 ook medisch pedicure mag noemen. Ik ben opgeleid om mensen met reumatische voetklachten te behandelen en voeten van diabetici te verzorgen. Maar u kunt ook voor allerlei andere behadelingen terecht in Beauty- & pedicuresalon Karin Blokker.

Aanvankelijk was ik actief in de sportmassage en de blessurepreventie. In 2003 heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste met goed resultaat afgerond. Ik ben toen een eigen salon begonnen. Eerst behandelde ik mijn klanten in de slaapkamer. Later is er bovenop de garage een kap gezet. Daar is de salon in gevestigd en deze heeft een eigen toegang.

Ik help u daar met het verzorgen van uw huid. Meestal is dat een gezichtsbehandeling. Voor ik daarmee start maak ik een huidanalyse. Dan kan ik de behandeling afstemmen op wat uw huid nodig heeft. Verder geef ik advies over verzorgingsproducten voor thuisgebruik.

Bij mij kunt u ook terecht voor definitief ontharen d.m.v. flitslicht (intense pulsed light).

De lichtflits wordt naar de haarwortel geleid door het pigment in het haar. Via deze behandeling wordt de haarwortel op een veilige manier vernietigd. Ik hanteer hiervoor voordelige kuurprijzen.

Naast de normale pedicurebehandelingen, zoals het verwijderen van eelt, behandeling van likdoorns, kloven en ingegroeide nagels, kunt u dus ook bij mij terecht voor de medische pedicure. In bepaalde gevallen kunnen deze klanten de kosten geheel of gedeeltelijk terug krijgen via de zorgverzekering. Uiteraard hangt dit ook af van de wijze waarop de klant is verzekerd.

In mijn Beauty- & pedicuresalon Karin Blokker kunt u met al uw vragen terecht. Vraagt u zich wel eens af hoe u uw ogen op moet maken? Of welke lipstick u het beste kunt gebruiken? En wat de huidige kleurtrends zijn? Een Make-Up Workshop geeft alle antwoorden. Kom langs met uw vriendinnen en we maken er een supergezellige en tevens leerzame bijeenkomst van. Uiteraard geef ik ook op individuele basis adviezen. Bel me gerust voor een afspraak of voor meer informatie op 0228561492/ 0654368234  of neem een kijkje op mijn website

www.karinblokker.nl