ANDIJK - Op 25 september a.s. verschijnt de nieuwe thriller van auteur Mariska Noordeloos bij Uitgeverij Keytree. Hel op aarde is opnieuw een stevige thriller waarbij de auteur diep graaft in de personages en enkele gruwelijk scenes niet uit de weg gaat.

Hel op aarde is een schokkend en uiterst spannend verhaal over uitbuiting, mishandeling, moord en wraak. Maar ook over innerlijke kracht, liefde en vriendschap en vertelt het verhaal van Mercedes van de Ploeg. Reeds als peuter staat Mercedes dag in dag uit voor de camera om velerlei producten aan te prijzen. Het meisje wordt genadeloos uitgebuit door haar moeder en Yvette; de vrouw die Mercedes voor de camera heeft weten te krijgen door haar moeder te manipuleren. Wanneer Mercedes op zekere dag wordt meegenomen door Yvette, lijkt er een keerpunt in het leven van het meisje te komen, maar wat is de verborgen agenda?

Mariska Noordeloos (1970) heeft een cafetaria in het Noord-Hollandse Andijk. Ze is getrouwd met haar jeugdliefde Wilbert en samen hebben zij twee zoons. Dat klinkt als een gelukkig en harmonieus bestaan en dat is het ook. Tegelijkertijd ontspruiten er echter de meest heftige gebeurtenissen door het hoofd van deze spontane West Friezin. Gebeurtenissen die zij gebruikt voor haar boeken. Het fantastische verhalend vermogen, in combinatie met haar toegankelijke schrijfstijl, worden door Mariska's fans hogelijk gewaardeerd.

Aangezien zij haar vorige uitgever was ontgroeid bewerkstelligde haar agentschap, HT-C Communicatie en Marketing uit Obdam, de match met Uitgeverij Keytree. Dit bleek een gouden greep. Een uiterst fijne samenwerking tussen auteur, uitgever en literair agent was een feit.

Het debuut van Mariska Noordeloos, Het spel is uit, verscheen in 2017. Dit boek bevat autobiografische elementen en werd enthousiast ontvangen evenals haar volgende boek, Verliezen van jezelf.