ENKHUIZEN - Op 20 juni wordt er in De Bonte Veer van 13.30 uur tot 15.30 uur een quiz georganiseerd. Tijdens de activiteit worden mensen met dezelfde hobby's en interesses bij elkaar gebracht. Welwonen organiseert deze activiteit in samenwerking met De Baanbreker om nieuwe vriendschappen tussen Enkhuizers te stimuleren.

Over de quiz
Iedereen die mensen wil ontmoeten en op zoek is naar vriendschap, is van harte welkom om deel te nemen aan de quiz. Met deze bijeenkomst brengt Welwonen inwoners uit Enkhuizen bij elkaar in De Bonte Veer. Wie weet ontstaan er mooie vriendschappen om samen gezellige activiteiten te ondernemen in of buiten Enkhuizen.

Over Welwonen en De Baanbreker
Welwonen en De Baanbreker slaan de handen ineen om Enkhuizers maandelijks te informeren over maatschappelijke thema's. Tot het einde van het jaar staan er verschillende activiteiten op het programma die afwisselend plaatsvinden in De Bonte Veer en De Baanbreker. De quiz is hier onderdeel van.

Activiteitenkalender: 13.30 – 15.30 uur:

  • 20 juni 2024 – De Bonte Veer - Enkhuizers ontmoeten elkaar voor vriendschap

  • 18 juli 2024 – De Baanbreker - Voorlichting over Bibliotheek Enkhuizen

  • 19 september 2024 – De Bonte Veer - Iedereen doet mee! Ook mensen met dementie.

  • 17 oktober 2024 – De Baanbreker - Echt of Nep? Ben je voorbereid?

  • 21 november 2024 – De Bonte Veer - Gezond ouder worden

  • 19 december 2024 – De Bonte Veer - Ben je goed voorbereid op noodsituaties thuis?

Aanmelden
De toegang tot alle activiteiten is gratis. Koffie of thee en iets lekkers zijn inbegrepen. Aanmelden is niet verplicht, maar wenselijk en kan door een mail te sturen naar lb@welwonen.nu of door te bellen naar 0228 350 585.

Praktische informatie
De Bonte Veer: Wielewaal 1 in Enkhuizen.
De Baanbreker: Harpstraat 3-5 in Enkhuizen.

Alle activiteiten vinden plaats tussen 13.30 uur tot 15.30 uur. Wil je meer informatie over de activiteiten? Neem dan contact op met Linda Bijvoet, sociaal werker bij Welwonen, via 0228 350 585.

Over Welwonen
Welwonen is het samenwerkingsverband tussen Woondiensten Enkhuizen en Welzijnswerk Enkhuizen. Samen bereiken we onze missie: voor iedereen passend en betaalbaar wonen bereikbaar maken in een buurt waar je jezelf thuis voelt. Het welzijnswerk zet in op verbinding en ondersteuning in de gemeenschap.

Over de Baanbreker
Iedereen vindt het prettig ergens bij te horen. Onderdeel te zijn van iets. Gezien te worden. Maar er zijn genoeg mensen voor wie dit niet vanzelfsprekend is. De Baanbreker is opgericht om juist deze mensen te voorzien van een plek in de maatschappij middels een participatiecentrum in het centrum van Enkhuizen. Wij bieden korte en langdurige professionele begeleiding aan mensen met een kwetsbaarheid of een lange afstand tot de arbeidsmarkt. Op onze gezellige dagbesteding locatie is een kringloopwinkel, cadeauwinkel, vintage winkel, diverse werkplaatsen (hout, keramiek, kunst, koken) een fraaie stadstuin en een grote activiteitenruimte.