ENKHUIZEN - Randstad Participatie en SailWise organiseren een uniek loopbaantraject! Wil je graag (weer) aan het werk of zoek je ander werk, maar weet je niet hoe? Neem dan deel aan het loopbaantraject ‘Van Boot naar Baan’.

Dit unieke loopbaantraject helpt jou je weg terug te vinden naar de arbeidsmarkt. Randstad Participatie is gespecialiseerd in het begeleiden en plaatsen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een passende baan. Bij SailWise dagen ze mensen uit om door middel van actieve watersport hun grenzen te verleggen, waardoor het zelfvertrouwen en inzicht in de eigen mogelijkheden groeit. Een gouden combinatie vonden beide organisatie en daarom zijn zij vorig jaar een pilot met het loopbaantraject ‘Van Boot naar Baan’ gestart. Vanwege de positieve resultaten vindt van 13 tot en met 16 mei 2024 een tweede editie plaats in Watersportcentrum It Sailhûs in Elahuizen (Friesland).

Tijdens het loopbaantraject ga je aan de slag met het vergroten van je zelfvertrouwen, ontdekken én versterken van je competenties en doe je sollicitatievaardigheden op. “Door de week bij Sailwise te zijn geweest; met de trainingen van Randstad in combinatie met het zeilen en samen optrekken met gelijkgestemden, heb ik mijn zelfvertrouwen versterkt. Ik kan met recht zeggen dat Sailwise me de goede richting op heeft geblazen en dat ik het als een hele waardevolle bijzondere ervaring zal meedragen”, aldus Irene, deelnemer aan de vorige editie.

De midweek is voor jou als deelnemer geheel kosteloos, want het wordt gefinancierd door SailWise vanuit verschillende goede doelen, fondsen en betrokken werkgevers en door Randstad Participatie. Deelname is mogelijk voor mensen met een lichamelijke, zintuiglijke, chronische of verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel (NAH). En belangrijk dat je minimaal 16 uur per week wil gaan werken.

Wanneer? Maandag 13 mei t/m donderdag 16 mei 2024
Watersportcentrum It Sailhûs in Elahuizen (Friesland)

Ben jij minimaal 16 jaar en ervaar jij een afstand tot de arbeidsmarkt? Meld je dan nu aan via

https://sailwise.nl/nl/nieuws/loopbaantraject-van-boot-naar-baan-v1