AARTSWOUD - Op zondag 8 januari wordt het Rundveemuseum in Aartswoud weer het decor van gezond voedsel van dichtbij. Tussen 11.00 en 16.30 uur staan allerlei mooie en lekkere agrarische producten uit de omgeving opgesteld in de vernieuwde bezoekersruimte.


Onder het mom ‘Weet wat je eet’ geven diverse agrarische ondernemers graag informatie over hun producten. Ook vertellen ze hoe de producten tot stand komen en wat er allemaal bij komt kijken voor het product goed genoeg is. Ze hebben een naam hoog te houden want voedsel uit deze regio heeft alom een betrouwbare naam. Groente, zuivel, wijn, vlees en vis zijn o.a. te verkrijgen. En peulvruchten, die in steeds meer kookvarianten gebruikt worden. Plus natuurlijk de vele tips om een gezonde en afwisselende maaltijd op tafel te zetten. De proeverijtjes zorgen voor een aangenaam bezoek aan Aartswoud. Ook voor kinderen een leuk uitstapje. Zij kunnen spelletjes doen en alle dieren bekijken.

Alles vindt plaats in en om het Rundveemuseum, dat met bijzondere bijna uitgestorven Nederlandse rundveerassen een uniek gebeuren is. Voor puur natuur ervaren dus op naar het Rundveemuseum!

Het Rundveemuseum Aat Grootes is te vinden aan de Schoolstraat 43 in Aartswoud. De entree is 4 euro, voor kinderen van 4 tot 12 jaar is dat 2 euro. Vrienden van het museum hebben vrij toegang. Voor meer informatie en bezoek en kunt u reserveren via de website: www.rundveemuseum.nl