ZWAAG - Het taboe op vruchtbaarheidsproblemen doorbreken: dat is het doel van Robbin Boots en Eveline Broekhuizen, die vanaf 1 december de cursus ‘Schrijf jouw kinderwensverhaal’ organiseren.

In de cursus ‘Schrijf jouw kinderwensverhaal’ begeleiden Robbin en Eveline maximaal 6 vrouwen die een kinderwens hebben (gehad) om hun verhaal uit het hoofd te halen en op papier te zetten. Voor 1 op de 6 vrouwen is zwanger worden namelijk niet vanzelfsprekend.

‘Wanneer de vervulling van zo’n diepe wens op zich laat wachten, kan dit van allesomvattende invloed zijn. Maar hier wordt nauwelijks over gepraat,’ vertelt de 31-jarige kinderwenscoach Robbin Boots uit Berkhout. ‘Ik geloof dat dit anders kan. Door de emotionele rollercoaster even stil te zetten en terug te kijken op de weg die je tot nu toe hebt afgelegd, ontstaat er ruimte voor je gevoel.’

‘Ik vind het belangrijk om vrouwen een stem te geven,’ vult schrijfcoach Eveline Broekhuizen (36) uit Wieringerwaard aan. ‘Het zit zo in ons systeem om pas iets te vertellen als je 12 weken zwanger bent. Wat er daarvoor allemaal gebeurd is, stoppen we weg. Terwijl ook die verborgen verhalen gehoord mogen worden.’

Vanaf 1 december start de cursus met 4 bijeenkomsten in De Hartelijke Huiskamer in Zwaag, op veilige afstand en met inachtneming van de covid-maatregelen. Juist in deze tijd is de verbinding met een kleine groep gelijkgestemden van groot belang. Mocht dit toch niet haalbaar zijn vanwege aangescherpte maatregelen, dan zal de cursus online plaatsvinden en ontvangen de deelnemers van beide coaches een extra sessie.

Data: 1-12-2020; 15-12-2020; 5-1-2021; 19-1-2021
Tijd: 19:30 - 21:30 uur
Waar: De Hartelijke Huiskamer, De Oude Veiling 71H, 1689 AC Zwaag

Meer info: https://www.robbinboots.nl/aanbod/schrijf-jouw-kinderwensverhaal/