ALKMAAR/DEN HELDER/HOORN/SCHAGEN - Kiezen is soms moeilijk en daar helpt Vonk je graag bij. Speciaal voor leerlingen die komend schooljaar willen starten met een mbo-opleiding en nog twijfelen, organiseert Vonk een informatiemarkt op de verschillende vestigingen.

Op donderdag 27 juni van 16.00 – 18.00 uur kan je de mbo-vestigingen in Alkmaar, Den Helder, Hoorn en Schagen bezoeken en sfeer komen proeven. Je kan kennismaken met de verschillende opleidingen, het schoolgebouw bekijken en al je vragen stellen aan docenten en studenten. En wie weet maakt dat je keuze een stuk makkelijker. Via www.vonknh.nl/mbo kan je je (samen met je ouders/verzorgers) voor de informatiemarkt aanmelden. Op de site vind je bij aanmelding een overzicht van de Vonk-opleidingen en de locaties waar ze worden gegeven.

Ruim 40 verschillende mbo-opleidingen

Vonk heeft een uitgebreid aanbod met ruim 40 verschillende mbo-opleidingen in de richtingen Agribusiness, Dier en Dierenwelzijn, Economie en Ondernemen, Groene Leefomgeving, Bloem, Groen en Styling, Horeca en Voeding, ICT, Motorvoertuigen en Logistiek, Orde en Veiligheid, Scheepvaart, Sport, Techniek, Toerisme en Recreatie, Uiterlijke Verzorging en Zorg en Welzijn. Meer informatie is te vinden op www.vonknh.nl .

Vonk

Vonk verzorgt vanuit 12 vestigingen in Noord-Holland vmbo, mbo en bedrijfsopleidingen en is daarmee dé beroepsopleider in de regio. Meer informatie is te vinden op www.vonknh.nl.