HOORN - Hoewel de klanten van Praxis Hoorn de afgelopen tijd gewoon terecht konden in de bouwmarkt, hebben ze hoogstwaarschijnlijk wel gemerkt dat er hard werd gewerkt. De winkel heeft namelijk een grote make-over gekregen. Zo is er een compleet nieuwe voorgevel gerealiseerd, inclusief nieuw logo, heeft de vloer een verfbeurt gekregen en is onder andere de laminaat afdeling flink uitgebreid. Vanaf woensdag 16 maart kunnen klanten terecht in de vernieuwde winkel aan de Dr. C.K.J v. Aalstweg 14.

Vernieuwde winkel waar de klant centraal staat

Winkelmanager Paul van Vegten is blij met het resultaat van de verbouwing: "De samenwerking tussen Praxis en de franchisenemer verliep soepel. Door te kijken naar de ervaringen van andere Praxis-winkels en de kennis van de franchiser over de lokale markt hebben we een optimaal resultaat weten te realiseren. Daarnaast hebben we de vraag van klanten centraal gesteld bij het opstellen van de nieuwe lay-out. Hierdoor kunnen klanten in de verbouwde winkel nog makkelijker de gewenste producten vinden. Niet alleen de buitenkant van de winkel is aangepakt, ook de binnenkant is onder handen genomen. Zo is de houtafdeling vergroot en is het laminaat assortiment uitgebreid, hier heeft de klant nu een ruime keuze uit trendy vloeren. Maar naast het grote assortiment blijft de kracht van de winkel natuurlijk ook het centraal stellen van de klant en er alles aan doen om de klus van de klant tot een goed einde te brengen." Dit doet Praxis Hoorn onder andere door een team van collega's met uitgebreide doe-het-zelf kennis en een eigen bezorgdienst waarbij ze alles (vanaf €150) gratis thuisbezorgen bij de klant. Natuurlijk zijn ook de bekende services zoals gereedschapsverhuur, zaag- en sleutelservice aanwezig in de winkel.

Feestelijke openingsacties

De vernieuwing van Praxis Hoorn vieren we tijdens de eerste week met feestelijke openingsacties. Zo krijgen klanten van woensdag 16 maart tot zondag 20 maart 20% korting op bijna alle producten. Daarnaast zijn er extra kortingen zoals 40% korting op al het Decomode en Quickstep laminaat, 55% korting op Grohe thermostatische douchemengkraan Precision Joy chroom en 50% korting op Grohe regendouchesysteem Vitalio Start met thermostaatkraan 250mm chroom.