ANDIJK - Op 25 juni a.s. verschijnt ‘Weet jij wie ik ben’ van Mariska Noordeloos. ‘Weet jij wie ik ben’ is de vijfde thriller van deze auteur die zich mag verheugen in een groeiend aantal fans.


In 2017 debuteerde Noordeloos met ‘Het spel is uit’, een thriller met autobiografische elementen. Dit debuut werd zó goed ontvangen en Noordeloos had nog zóveel verhalen in haar hoofd, dat er al snel een tweede thriller verscheen (‘Verliezen van jezelf’). Na haar overstap naar Uitgeverij Keytree zijn er ambitieuze plannen gemaakt. Via deze uitgeverij verschenen ‘Hel op aarde’ en ‘Tranen in de regen’ en nu dus nummer vijf: ‘Weet jij wie ik ben’.


Het boek
In ‘Weet jij wie ik ben’ staat Anna centraal. Anna leert op jonge leeftijd Jos kennen en ziet in hem de kans om te ontsnappen aan een jeugd vol armoede en een alcoholische vader. Ze komt echter bedrogen uit. Na jaren van mishandeling, vlucht ze met haar kinderen. Ze komen terecht in een vakantiepark waar ze Martijn ontmoet. Is Martijn de man die hij lijkt te zijn of begaat Anna opnieuw een vergissing?

‘Weet jij wie ik ben’ is opnieuw een ijzersterk verhaal van Mariska Noordeloos. Vol spanning en emotie. Een verhaal over misbruik, mishandeling en verkeerde keuzes. Inmiddels met vijf ijzersterke thrillers op haar naam kan Mariska Noordeloos zich meten met thrillerauteurs als Saskia Noort en Esther Verhoef.
Het groeiende aantal ‘Noordeloos-fans’ zijn unaniem lovend over haar vlotte en beeldende schrijfstijl en het feit dat ze op weergaloze wijze de emoties van haar personages in woorden weet te vatten.


De auteur

Mariska Noordeloos (1970) heeft een cafetaria in het Noord-Hollandse Andijk. Ze is getrouwd met Wilbert en samen hebben zij twee zoons.


Boekgegevens: Uitgeverij Keytree | paperback | 262 pagina’s | ISBN 9789492719386.