ZWAAG - Zoals bekend komt er op de plaats van de DEEN aan de Dorpsstraat 200 in Zwaag een Albert Heijn. De winkel krijgt het allernieuwste winkelconcept, met veel aandacht voor vers, gemak en digitale innovaties. Albert Heijn Dorpsstraat voelt meteen al vertrouwd aan, want je komt alle medewerkers uit de oude winkel weer tegen. De opening vindt plaats op donderdag 14 oktober om 16:00 uur. Supermarktmanager Pieter Spaans en zijn team nodigen iedereen uit om langs te komen. “We vieren een gezellig feestje met onder andere veel openingsacties en de bekende, levensgrote hamster. Voor de eerste 150 klanten zijn er leuke cadeautjes.”

Het pand aan de Dorpsstraat wordt momenteel ingrijpend verbouwd. Er komen brede gangpaden en ruim opgezette afdelingen. De blikvanger wordt het grote versplein met keuze uit een enorm aanbod verse producten. Ook komen er zelfscankassa’s. “Natuurlijk nemen we veel geliefde DEEN-producten mee zoals de knoflooksaus, brood van bakkerij Pater en de bloemen- en plantenafdeling. En uiteraard de bekende, gemoedelijke sfeer. Het wordt in onze Albert Heijn net zo gezellig”, aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn Zwaag Bangert Oosterpolder
Wie wil weten hoe de nieuwe winkel eruit gaat zien, kan een kijkje nemen bij de Albert Heijn in het winkelcentrum van Bangert en Oosterpolder in Zwaag (Hollandse Cirkel 36). Deze winkel, ook een voormalige DEEN, is 30 september feestelijk geopend. Tijdens de verbouwingsperiode van Albert Heijn Dorpsstraat ben je daar van harte welkom.