OBDAM – Zoals bekend komt er op de plaats van de DEEN in Obdam een Albert Heijn. De winkel aan de Dorpsstraat 119 krijgt het allernieuwste concept, met veel aandacht voor vers, gemak en digitale innovaties. Albert Heijn Obdam voelt meteen al vertrouwd aan, want je komt alle medewerkers uit de oude winkel weer tegen. De opening vindt plaats op vrijdag 29 oktober om 16:00 uur. Supermarktmanager Quintyn Koster en zijn team nodigen iedereen uit om langs te komen. “We vieren een gezellig feestje met onder andere veel openingsacties en de bekende, levensgrote hamster. Voor de eerste 150 klanten zijn er leuke cadeautjes.”

Het pand aan de Dorpsstraat 119 wordt momenteel ingrijpend verbouwd. De winkel krijgt brede gangpaden en ruim opgezette afdelingen. De blikvanger wordt het grote versplein met keuze uit een enorm aanbod verse producten. Ook komen er zelfscankassa’s. “Natuurlijk nemen we veel geliefde DEEN-producten mee zoals de knoflooksaus, brood van bakkerij Pater en de bloemen- en plantenafdeling. En uiteraard de bekende, gemoedelijke sfeer. Het wordt in onze Albert Heijn net zo gezellig”, aldus de supermarktmanager.

Tijdens de verbouwing kun je alvast kennismaken met een Albert Heijn in de buurt: Wuiver 4-6 in Spanbroek en Middenwaard 2 in Heerhugowaard (XL).