MEDEMBLIK - Moederdag komt er alweer aan en aangezien de scholen nog gesloten zijn, zal het knutselen voor mama misschien niet altijd even makkelijk gaan… Het Bakkerijmuseum wil daarbij een handje helpen door de allerlekkerste dingen voor de allerliefste moeder aan te bieden.

Voor alle moeders met een groot hart

Wat is er mooier dan een kado in de vorm van een hart? Wij bakken speciaal voor jouw moeder een slagroomtaart met verse aardbeien, hebben korstgebakjes met room en verse aardbeien of onze welbekende gevulde eierkoeken. Helaas kunnen jullie daar gezien de beperkingen die we hebben door de Corona crisis niet bij helpen, maar dat komt wel weer. We maken nog net geen harten van goud, maar wel van overheerlijke chocolade. Deze worden gedecoreerd met bonbons en wanneer je dit voor vrijdag 8 mei doet, garneren we ook nog de naam van je moeder erop!

Winkel geopend
Speciaal voor jouw moeder zal de winkel geopend zijn op zaterdag 9 mei van 10.00 – 15.00 uur. Gezien de huidige regels, zullen we een gepast deurbeleid voeren en zullen de producten reeds verpakt zijn. Liever bestellen? Dat kan natuurlijk ook. U kunt telefonisch contact opnemen of een mail sturen, want de deur is helaas op de andere dagen gesloten. De taarten zijn overigens alleen op bestelling verkrijgbaar (t/m donderdag 7 mei).

Museum blijft gesloten
Volgens de richtlijnen van het kabinet en het RIVM blijft uiteraard het museum gesloten tot tenminste 20 mei. Dit onderscheid willen we hierbij graag duidelijk maken zodat er geen misverstanden zullen ontstaan. U zult begrijpen dat ook wij als museum geen grote groepen binnen kunnen laten, maar met een gepast deurbeleid mag de winkel geopend worden. Natuurlijk hopen wij u op een later tijdstip weer in ‘het lekkerste museum van Nederland’ te mogen begroeten.

Voor verdere informatie: Aangezien we nu niet dagelijks aanwezig zijn, kunt u uw vraag stellen via info@deoudebakkerij.nl of 0227 – 54 50 14 (graag bericht inspreken).