AARTSWOUD - Op zondag 13 februari is het eindelijk zover: dan zijn bezoekers van harte welkom in het vernieuwde Rundveemuseum in Aartswoud. De openingstijden zijn tijdens de extra openingsdag van 13.00 en 16.30 uur.

Was 2020 al een lastig jaar vanwege corona, 2021 was nog zwaarder voor het museum. In februari verwoestte een brand een groot stuk van de stal en het museum en moesten de koeien een veilige plek zoeken. Voor een aantal kwam hulp te laat en werd de schade van de brand hen noodlottig.

Met vereende krachten en veel hulp van buitenaf is het museum weer opgebouwd en is het na speurwerk gelukt om de bijzondere veestapel weer aan te vullen. De indeling van het museum is gewijzigd zodat er meer georganiseerd kan worden voor grotere groepen. En in de stal is een skybox gemaakt met een prachtig zicht op de bijzondere koeien en hun kalfjes.

Net als voorheen staat de koffie en de appeltaart klaar!

Het Rundveemuseum Aat Grootes is te vinden aan de Schoolstraat 43 in Aartswoud. De entree bedraagt 4 euro, voor kinderen van 4 tot 12 jaar is dat 2 euro. Voor bezoek kunt u reserveren via info@rundveemuseum.nl of via 06-12568365

Voor meer informatie: www.rundveemuseum.nl