KOGGENLAND - De kaarten voor het eerste concert van The Lasses, dat zal plaatsvinden op 13 september a.s. van 16.00 tot 17.00 uur, zijn volledig uitverkocht. Om aan de vraag te voldoen, staat er een tweede concert op de planning. Eveneens op 13 september verzorgt The Lasses nóg een optreden, te weten van 14.00 tot 15.00 uur (zaal open om 13.30 uur). De kaartverkoop voor dit tweede concert is inmiddels van start gegaan.


Zangeressen Margot Merah en Sophie ter Schure vormen samen het duo The Lasses. De warme alt van Margot en de heldere sopraan van Sophie vullen elkaar prachtig aan en hun samenzang wordt dan ook alom geroemd. De twee begeleiden zichzelf op gitaar, bodhrán (Ierse percussie), whistle en mondharmonica.


De unieke harmonie, prachtige stemgeluid en interessante repertoire maakt hen een veelgevraagd duo in de internationale folk scene. Hun songs wisselen zij af met amusante verhalen. De organisatie van De Brink is er derhalve trots op dat dit duo in Obdam komt optreden!
Margot en Sophie brachten inmiddels een viertal albums uit die door publiek en pers zeer goed werden ontvangen. Wilt u alvast meer weten over dit indrukwekkende duo? Kijkt u dan op www.thelasses.nl.


De kaarten voor het eerste concert van The Lasses vlogen de deur uit! Wees er dus snel bij wanneer u dit prachtige zit/luister concert in De Brink niet wilt missen. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.debrinkobdam.nl en kosten € 12,50 per stuk inclusief koffie of thee.