BLOKKER - Verwondering in het donker! Dat is waar het om draait in het Theater van de Nacht bij MAK Blokweer. Deze spannende avond voor het hele gezin is een jaarlijks fenomeen. Stap in een wereld van verbeelding! De editie van dit jaar vindt plaats op zaterdag 17 oktober.

Tijdens een wandeling van schemer naar donker ervaar je het landschap heel anders dan overdag, avontuurlijk en spannend. De gidsen nemen je mee op pad in het donkere landschap, waar vleermuizen en nachtdieren je vergezellen. Afhankelijk van het weer zullen de dieren zich wel of niet laten zien en horen. Maar hoe dan ook steelt één dier de show! Laat je tijdens de lichtjesroute verrassen door het prachtige verhaal ‘Raaf steelt het licht´, verteld door verhalenvertelster Marjo Dames. Zij is in de heuvelweide aanwezig om je mee te nemen op reis, met een verhaal over licht en donker. Een kleine groep zangers van Muziekfeestje zorgt voor sfeervolle muziek. De route eindigt bij het kampvuur (verzorgd door Scouting Martin Luther King). Je kunt er genieten met een heerlijke beker warme chocolademelk en iets lekkers voordat je weer tevreden en voldaan naar huis gaat!

De acts op de lichtjesroute vinden buiten plaats. De route start in de loop van de avond op verschillende vaste tijdstippen. Reserveren voor een tijdvak is daarom verplicht. De organisatie houdt zo goed mogelijk rekening met de richtlijnen van het RIVM. De bezoekers wordt gevraagd hetzelfde te doen. Houd gepaste afstand van anderen en heb je verkoudheids- of griepklachten, blijf dan thuis.

Deze activiteit is voor gezinnen met kinderen vanaf ca. 6 jaar en vindt plaats op zaterdagavond 17 oktober bij MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2 in Blokker. Aanmelden kan via de website: www.mak-blokweer.nl. Voor meer informatie: 0229-266344 of info@mak-blokweer.nl. De kosten zijn €6,95 per persoon (inclusief consumptie).

Stichting MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker www.mak-blokweer.nl