BENNINGBROEK - Zoals premier Rutte het zegt het is een duivels dilemma, ook wij willen de mensen graag weer een leuke dag bezorgen en kunnen voldoen aan de 1,5 meter. Want laten we wel wezen we hebben hier waarschijnlijk nog heel lang mee te maken zolang er geen vaccin is. In de hoop dat er wat versoepeling zou zijn gekomen voor de provincies waar het wat rustiger lijkt hebben wij toch alle voorbereidingen getroffen.


Want gelukkig is het in onze provincie nog rustig en dat willen we dus zeker zo houden. We snakken echter naar openingen dus laten we ons gezonde verstand gebruiken en kijken naar wat mag. We mogen eten halen en we mogen naar buiten mits er 1,5 meter afstand wordt bewaard. In de supermarkten wordt er naar grondoppervlak gekeken met het binnen laten van mensen wij zullen ons ook aan het maximum van 30 personen houden verdeeld over de verschillende terrassen die ruimer dan 1,5 met uit elkaar liggen. Foto's en tekening met plattegrond laten dit zien.

Wij zijn geen horeca maar theetuin en atelier waar men veilig kan ontspannen. We zullen niet bedienen en alleen op afspraak werken zodat we veiligheid kunnen waarborgen. Daarom 20% korting op de High Tea in 2020. We zullen ons ook alleen tot de High Tea beperken om het overzichtelijk te houden. We willen niet teveel heen en weer geloop zodat allen ook echt ontspannen kunnen genieten van de High Tea en elkaar. Men kan de High Tea bij bar ophalen of we zetten deze op veilige afstand bij uw tafel neer waarna een stukje zelfbediening.

In het atelier zullen we geen cursus glas in lood of Tiffany geven daar er hier één op één begeleiding nodig is. Zo zullen er dit jaar ook geen creatieve vakantie boekingen mogelijk zijn alhoewel er naar vakantie wordt gesnakt het is voorlopig nog niet veilig we willen zeker niet dat er wordt gereisd. Wel kan er worden geboekt voor een mozaïek workshop of de nieuwe workshop werken met randlood tot groepjes van maximaal zes personen daarmee kunnen we in atelier ook voldoende afstand bewaren en hier is instructie op afstand mogelijk.

We zullen een agenda opstellen welk dagdelen er kan worden geboekt die we op onze website en facebookpagina zullen plaatsen. Natuurlijk rekenen wij ook op uw gezonde verstand en rekenen op uw medewerking, tevens zullen we soepel zijn bij annulering omdat we weten dat de situatie per dag kan veranderen, dus als u maar enigszins twijfelt en klachten hebt stel uw bezoek dan uit. Dan blijft het natuurlijk ook gewoon Nederland waar we afhankelijk zijn van het weer. We hopen dan ook op uw begrip als we moeten verplaatsen vanwege het weer. We hebben wel overkapte gedeeltes maar niet tot 30 personen. Het hangt dan van de boekingen af of we gedeeltelijk moeten verplaatsen naar andere data.

Samen zijn we sterk en komen we eruit, blijf gezond en tot gauw.

Contact

Theetuin & Atelier The Twins Oosterstraat 52
Benningbroek
1654 JL 0229-590590
06-42675592
theetuinthetwins@hotmail.com

Lees meer: https://www.theetuin-the-twins.nl/