SPANBROEK - Voor de thuisblijvers, voor de terugkomers en vooral voor alle muziekliefhebbers. Kortom, voor al degenen die staan te popelen om weer te genieten van die o-zo-heerlijke live-optredens. Hier is geweldig nieuws: het kan weer! Na een seizoen van isolement, worden de podia weer betreden. 't Kerkhuys gaat namelijk op Zomertour. En dat staat te gebeuren op zondag 30 augustus op vier mooie locaties in Spanbroek.

Want er is behoefte aan vertier en er is behoefte aan verbinding. Dit bleek wel uit het enthousiasme van het projectteam. Dit team heeft in no-time een fantastisch zomerprogramma in elkaar gezet. En dat kon alleen maar met de spontane bereidheid van de artiesten én die van de locaties! Waar een gemeenschap sterk is.Voor de artiesten hoefde de organisatie niet ver te kijken; de drie dames van SYA, het fantastische Bella Cantara, muziekvereniging Erato en het Uur van Jaantje vertegenwoordigen deze zondag het muzikale hart van West-Friesland.

De hoofdlocaties van de Zomertour zijn Muziektheater ’t Kerkhuys Spanbroek en Eetcafé Vroeg of Laat (VOL). De andere twee locaties zijn ook in Spanbroek. De optredens zullen zoveel mogelijk buiten plaatsvinden. Uiteraard rekening houdend met de 1,5 meter afstand. De route kunt u volgen d.m.v. kleuren.

De eerste podia starten om 13.00 uur en om 16.30 eindigt de laatste ronde. Na afloop kunt u borrelen in 't Kerkhuys en borrelen of eten bij VOL (wel vooraf reserveren bij VOL) De Tour werkt met duokaarten dit i.v.m. de 1,5 meter. Deze kaart ad € 25,00 voor 2 personen, koopt u voor de hele route (dus u gaat naar 4 locaties). Deze zijn te reserveren via www.kerkhuys.nl. Wenst u alleen te komen? Dan graag vooraf contact opnemen met reserveringen@kerkhuys.nl.

De artiesten tellen de dagen af en de locaties willen niets liever dan draaien. Een beter programma kunt u zich niet wensen. Dus heel graag tot 30 augustus! www.kerkhuys.nl

NB: Eetcafé Vroeg of Laat biedt voor onbepaalde tijd geen à la carte diner. Wel verzorgen zij bij uw borrel, bittergarnituren en diverse plates. Bel VOL en zij reserveren uw tafel/zitplaats, 0226-351561.

https://goo.gl/maps/qSYMquJu9CuUKr1Q7

Wij houden ons aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit de Rijksoverheid en vragen onze bezoekers dit ook te doen. Om zeker te weten dat je op de hoogte bent van de meest actuele richtlijnen, kun je het beste kijken op www.rijksoverheid.nl/coronavirus; Als de huidige omstandigheden veranderen, kijken we naar een passende oplossing.

Waar : 4 locaties in Spanbroek, o.a. 't Kerkhuys en Eetcafe VOL
Wanneer : zondagmiddag 30-08-2020
Aanvang : 13.00 uur
Reserveren via : www.kerkhuys.nl
Ticketservice : https://www.ticketkantoor.nl/shop/khzomertour2020