NIBBIXWOUD - Op 13 mei 2020 is de officiële handeling verricht voor de start van de bouw van het project De Vriendschap in Nibbixwoud. Andrea van Langen, wethouder gemeente Medemblik, en Camiel Honselaar, directeur HSB, hebben elkaar ‘de hand geschud’ en een toost uitgebracht op een voorspoedige bouw.


Tijdens dit officiële moment was het bijzonder stil op de bouwplaats. Normaal gesproken zijn de kopers aanwezig en de partijen die betrokken zijn bij de bouw, om dit heugelijke moment samen te vieren. Dit is ook hèt moment voor de toekomstige bewoners om alvast kennis met elkaar te maken. HSB zal dit voor de kopers op een andere manier organiseren.
Nu werd het ‘startbouw-feestje’, vanwege het Coronavirus, slechts gevierd met een fotomoment op de bouwplaats.

Wethouder Andrea van Lange merkte hierbij op: “Ik ben blij dat de bouw in de afgelopen periode met inachtneming van de regels gewoon door heeft gewerkt zodat we hier weer een aantal mooie appartementen krijgen. Daar ben ik erg dankbaar voor want de woningnood, vooral onder jongeren, is in deze gemeente nog steeds hoog.”

De Vriendschap
Het project omvat 12 duurzame woningen. Zes woningen op de begane grond, elk met een voor- en achtertuin en een ruime berging. Daarboven worden zes woningen gerealiseerd met een ruim dakterras op het zuiden.

Er is nog één benedenwoning beschikbaar, een ruim 3-kamerappartement, voorzien van een tuin op het zuiden.
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de makelaar: Boekweit Olie,
tel. 0229-244234.

Facebook
Gedurende de bouw kunnen de kopers en andere belangstellenden via Facebook de voortgang van de bouw volgen: https://www.facebook.com/De-Vriendschap-Nibbixwoud-101198004724223/