WEST FRIESLAND - Jongerencentrum Inventas en Team Sportservice West-Friesland organiseren diverse sportieve activiteiten in de herfstvakantie. Alle sporten worden gehouden in of rondom Inventas. Dit om de jeugd kennis te laten maken met het jongerencentrum en zijn medewerkers. Het jongerencentrum is meer dan een locatie waar alleen feesten worden gegeven. “We willen laagdrempelig en toegankelijk zijn voor alle jeugd in de omgeving” aldus jongerenwerker Jillis Vermeulen.


Activiteiten
Er is een uitgebreid programma samengesteld met activiteiten zoals; lasergamen, een haar en make-up workshop, tafeltennis/pushpong toernooi, een wielertocht, dansen, boksen, survival runnen, atletiek, yoga en freerunning. Voor maar € 2,50 per activiteit kan je al mee doen!

Inschrijven
De inschrijving is geopend tussen 26 september en 16 oktober. Inschrijven kan vanaf 9 jaar. Je mag zoveel activiteiten kiezen als je wilt. Op onze website vind je alle relevante informatie.

Let op: data en tijden kunnen op het laatste moment nog worden gewijzigd. Dit wordt aangepast op de website. Er zijn voor alle activiteiten een beperkt aantal plaatsen. Wanneer een activiteit niet meer op de website staat, betekent het dat deze vol zit. Wees er dus snel bij!

Informatie
Voor vragen kunt u contact opnemen met Peter Bakker. Stuur een mail naar pbakker@teamsportservice.nl of bel naar 0229 - 287700.