WEST FRIESLAND - Buitenspelen is super belangrijk, ook nu! Daarom organiseren kinderzender Nickelodeon en Jantje Beton ook dit jaar weer de nationale Buitenspeeldag. Deze 13e editie, op woensdag 10 juni, belooft weer een mooie dag te worden. Team Sportservice heeft speciaal voor deze dag in de gemeenten Medemblik, Drechterland en Opmeer beweegspeurtochten uitgezet. Doe je ook mee?

Beweegopdrachten
De bewegingsconsulten van Team Sportservice hebben mooie routes uitgezet door onze regio. Op de route mogen de kinderen meedoen aan verschillende beweegopdrachten. Ieder groepje krijgt een tasje mee met een aantal benodigde materialen. Op de startlocatie staat een bewegingsconsulent van Team Sportservice klaar om de groepjes te ontvangen, instructies te geven en een tasje mee te geven. De speurtocht wordt gelopen in groepjes tussen de 4 en 6 personen. Kinderen mogen de groepjes zelf samenstellen.

Waar kun je meedoen?
De beweegspeurtocht wordt in de volgende dorpen aangeboden: Wognum, Abbekerk (de Weere kan hier aansluiten), Oostwoud, Nibbixwoud, Medemblik, Onderdijk, Wervershoof, Andijk, Opmeer, Venhuizen en Hoogkarspel.

Meer info en aanmelden
Kijk op de website van Team Sportservice West Friesland voor meer informatie en het aanmeldformulier of mail naar mgroot@teamsportservice.nl. Aanmelden kan tot en met zondag 7 juni. Wij zien de aanmeldingen graag tegemoet! Deelname is op eigen risico.