MEDEMBLIK - De vrijwilligers van de Stichting Bonifaciuskerk hebben weer fantastisch werk geleverd met het opstellen en inrichten van de boekenmarkt in de Bonifaciuskerk. Er zijn vele mooie boeken allemaal op rubriek gesorteerd, zoals romans, thrillers, literatuur, kookboeken, tuinboeken, kunstboeken, en veel meer. Speciaal is de afdeling met antiquarische en oude boeken, waarbij heel mooie en bijzondere exemplaren, zoals een met prachtige pentekeningen van steden in Nederland of die over de havens in Nederland met oude platen. Er zijn nog veel meer oude juweeltjes voor de verzamelaar. Naast de boeken zijn er natuurlijk ook grammofoonplaten, cd’s en dvd’s. Een extra dimensie aan deze markt geeft de verkoop van sierraden en op lappendag van lappen en zomerkleding.

Meerdere dagen open

De boekenmarkt is geopend op 29 juli van 10-15 uur, 30 juli van 13.30-17.00 uur en 31 juli (lappendag) van 10-17 uur. In de Bonifaciuskerk Kerkplein 9 1671CR Medemblik.

Toegang gratis

Bezoekers kunnen ook met PIN betalen en in de foyer zijn een kopje koffie of thee met appeltaart of een warm broodje en nog veel meer dranken te koop.

De opbrengst is bestemd voor het behoud van het historische kerkgebouw.

Meer informatie: www.bonifaciusmarktenmedemblik.nl