SPANBROEK - Na 2 jaar afwezigheid organiseert ’t Kerkhuys dit jaar samen met IJsclub Spanbroek-Opmeer wederom de fantastische Snertwandeltocht. Een prachtige wandelhappening die nu al in de rij van tradities past! Onthoud ‘m dus goed, die 2e zondag van januari.

Er is een nieuwe route uitgezet. De afstand van de wandeltocht is zo’n 11 kilometer en speciaal voor de familie/kinderen is er een route van bijna 7,5 kilometer. (Geen honden toegestaan i.v.m. stukje (nat) grasdijk, dit ter bescherming voor de landeigenaren) De deelname zal slechts vijf euro bedragen en voor de jeugd t/m 12 jaar is deze twee euro (graag contant betalen)

Warme chocomel halverwege en de snert na afloop zijn bij het inschrijfgeld inbegrepen. Tevens is er bij de tussenstop toiletgelegenheid en een EHBO-post.
Het inschrijven voor de 11 km is om 13.00 uur en voor de 7,5 km om 13.30 uur. De start is in ’t Kerkhuys, Spanbroekerweg 37, 1715 GH Spanbroek, waar ook de finish mét snert zal zijn. En met toepasselijke muziek kunt u daar nog gezellig nagenieten. Peter Koelemeijer Schoenmode, specialist in wandelschoenen, Herberg Spanbroek en Albert Heijn Spanbroek hebben ook hun medewerking verleend om de chocolademelk halverwege en de snert aan het einde van de wandeltocht in ’t Kerkhuys uit te kunnen delen.

Begin het nieuwe jaar sportief en wandel 8 januari 2023 samen mee. We zien u graag!
Voor meer info www.kerkhuys.nl.