SPANBROEK - Alle (aanstaande) mama’s en papa’s van Nederland opgelet: we hebben superleuk nieuws! Rima Baby is officieel geopend. Rima Baby is een fijne webwinkel vol zachte, mooie en natuurlijke producten voor lieve kindjes en stijlvolle babykamers. Neem snel een kijkje op www.rimababy.nl. Natuurlijk óók voor alle oma’s, opa’s, tantes, ooms, buren en vrienden die een bijzonder (kraam)cadeau zoeken.

Rima Baby is de webwinkel van Rilana Groot uit Spanbroek. “Ik heb bij een uitgeverij gewerkt en ben daarna mijn eigen tekstbureau begonnen”, vertelt ze. “Hartstikke leuk werk. Maar mijn hart ging ook sneller kloppen van styling en interieur. Ik vind het heerlijk om met mijn huis bezig te zijn. Ik droomde ervan om ooit een eigen webshop met leuke woonspullen te beginnen. Anderhalf jaar geleden werd mijn zoontje Javi geboren en ineens vielen de puzzelstukjes op hun plek. Er zijn zoveel mooie merken en producten voor kindjes, dáár wilde ik een webshop mee vullen.”

Creativiteit
In haar webshop kan Rilana al haar creativiteit en liefde voor interieur en stijlvolle producten kwijt. “Op dit moment verkoop ik verschillende merken, zoals Lil’ Papoe, Slaep en Green Toys, en er komen er steeds meer bij. Ik verkoop alleen producten waar ik zelf honderd procent achter sta. Bijna alles in mijn webshop is duurzaam en gemaakt van natuurlijke en biologische materialen. Dus lief voor het milieu, lief voor de makers én lief voor kindjes. Dat vind ik heel belangrijk.”

Rotan
Een kijkje in de webshop levert heel wat leuke ideeën op voor de inrichting van de babykamer, de verzorging van je baby én voor leuke kraamcadeaus. Denk bijvoorbeeld aan slabben en knuffeldoekjes, stijlvol speelgoed en kinderservies in natuurlijke kleuren, mooie rotan wanddecoraties en nog veel meer. “Wat ik zelf heel handig vind zijn de speciale babyhanddoeken. Tijdens het badderen van je kindje sla je die eerst om jezelf heen, zodat je tijdens het spetteren droog blijft, en als je kindje klaar is met badderen, wikkel je hem of haar meteen lekker warm in de handdoek. Hoe fijn is dat?”

Cadeauservice
Om het kopen via de website nog leuker te maken, biedt Rilana een gratis cadeauservice aan. “Ik vind het een feestje om bestellingen mooi in te pakken. Alle cadeautjes worden met zorg en liefde verpakt. Als het kan hergebruik ik daarvoor het verpakkingsmateriaal van mijn leveranciers om zo een steentje aan het milieu bij te dragen. Cadeautjes kunnen naar de koper worden verstuurd, maar ik kan ze natuurlijk ook rechtstreeks naar de ‘gelukkige ontvanger’ sturen. Desgewenst doe ik er een handgeschreven kaartje met de wens van de gever bij. Kleine moeite, groot plezier. Bij mensen in Opmeer en Spanbroek bezorg ik de bestellingen gratis. Een bestelling bij mij ophalen is ook mogelijk.”

Instagram
Bij het maken en onder de aandacht brengen van een webshop komt heel wat kijken, weet Rilana inmiddels: “Producten fotograferen, de website vormgeven, bestellingen verpakken, berichtjes plaatsen op social media… Er is altijd wat te doen. Ik schrijf trouwens ook nog steeds, vooral blogs en artikelen over onderwerpen die bij mijn webshop passen. Je vindt ze op de website bij www.rimababy.nl/blog. Daarnaast kun je mij volgen op Instagram via @rimababy2020. Klanten reageren positief. Ze vinden het leuk en leerzaam om mijn blogs te lezen en mijn account te volgen. En ja, die feedback vind ik op mijn beurt natuurlijk ook weer leuk. Hierbij nodig ik iedereen dan ook graag uit om een kijkje in mijn webshop te nemen.”

Meer info: www.rimababy.nl